Aankondiging Kindervossenjacht op 80m - 19 juni 2016

Aankondiging Kindervossenjacht te Berlicum, 19 juni 2016 op 80m

Kindervossenjacht voor groep 6, 7 en 8

Op zondag 19 juni vindt er in samenwerking met Sport Den Bosch een kindervossenjacht plaats in Berlicum. Kinderen lopen een circuit en komen 10 spoetnikzenders tegen. Er wordt gebruik gemaakt van de 80 meterband.

We vertrekken bij het pannenkoekenhuis "De Pimpernel".

adres:
Pannekoekenhuys De Pimpernel
Werstkant 17 5258 TC Berlicum
Telefoon: 073-5030509
www.de-pimpernel.nl

Aanvang 14.00 uur.

De online inschrijving is ondertussen gesloten, maar kom gewoon naar de start op zondag de 19de voor een na-inschrijving.
Papa mag ook meedoen. We hebben een aantal leuke prijzen verzameld.

Aanvang 14.00uur Camping De Hooge Heide en Pannekoekenhuis De Pimpernel. Werstkant 17 Berlicum (bij Den Bosch). Geen 80 meter vossen-radio en geen ibutton?
Gratis huur bij inschrijving á 3 euro. Eigen koptelefoon meenemen. Na deze natte week is het zondag weer eindelijk droog.

Deelname kost  3,-. (50 cent is voor administratiekosten van Sjors Sportief en 2,50 is voor gebruik ontvanger en batterij en eventueel iButton-chip.

VOOR DE OUDERS:
Neem wel een eigen (walkmantype) kop- of oortelefoon mee en ga niet in korte broek en blote armen.
Zeker in de
zomer zit het bos vol met teken.

De Pimpernel ligt in een fraai bosgebied vlak naast een camping. http://www.hoogheheide.nl/nl/

Als je je tentje meeneemt kan je er een fraai vossenweekeinde van maken. De Pimpernel verkoopt heerlijke pannenkoeken (eigen rekening) en ze hebben een fraai terras.
Pa en Ma kunnen zich daar verpozen terwijl QRP's op vossenjacht zijn. Er is plaats voor 30 deelnemer(tjes) op dit moment zijn al 5 plaatsen bezet.

73,
Frans PA0FMY